_DSC2440

Voorjaar!

Nadat we de kamers hebben voorzien van nieuwe vloerbedekking en hier en daar wat geverfd ziet alles er weer fris uit. De temperatuur geeft nog geen echt voorjaarsgevoel en we zitten al eind maart! We proberen de verwarming een tandje lager te zetten en vragen gasten ook om ons te helpen de energierekening zo laag mogelijk te houden. Maar je hoeft niet in de kou te zitten hoor. We hebben hierom ook de prijzen iets verhoogd, dat kon niet anders. Je kunt lekker genieten van een wandeling ook in dit jaargetijde, een warme maaltijd en daarna de hottub in dat is echt ontspannen in onze B&B.

De B&B is in een apart gebouw.  Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet en je hebt een ruime huiskamer die je deelt. Dus wil je er even tussenuit dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een hottub, die buiten staat, dat is lekker relaxen. Als je hier gebruik van wil maken reserveer de hottub dan tijdens het boeken want de tub heeft een paar uur stooktijd nodig! Deze is alleen voor jou en wordt voor gebruik altijd grondig schoongemaakt.

Ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke huiskamer. Koffie en thee mag je zelf pakken. Drankjes staan in de zelfbedieningskoelkast en er is een magnetron om iets op te warmen. Ik kook ook graag voor mijn gasten en maak gebruik van verse producten uit het seizoen.  Er zijn ook een aantal restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten! 

Wil je graag met je gezin komen of met een vriendengroepje dan ben je ook van harte welkom. Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen en 2 badkamers. Je hebt dan de hele B&B voor jezelf. Stuur een mailtje als je meer hierover wilt weten.

De “Tuinkamer”  ligt achter in onze tuin en heeft alle voorzieningen (badkamer met toilet en douche). Je hebt ook een eigen terras. Ontbijten kan in de huiskamer en op verzoek ook in de Tuinkamer. Deze gaat weer open op 10 april en is te boeken tot en met 15 oktober. 

NIEUW; met je zussen, vriendinnen of vrienden groep verblijven. Dan kun je overnachten, lekker eten, relaxen in de hottub en een bloemenworkshop doen. Kortom een echt verwen weekeind.

Ook voor vergaderen kun je bij ons terecht. Je huurt dan het theehuis voor een dag of dagdeel. Koffie/thee met wat lekkers om te starten. Een lunch kan ook worden verzorgd. En er is ook een flapover en beamer. Een vergaderdag in een groene oase.

Prachtige locatie voor vergaderen, teambuilding en bezinningsdagen.

Hartelijke Groet, Chris Jongeneel

Onder de groene hemel in de blauwe zon
Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton
Daar trekt over de heuvels en door het grote bos
De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch
En we praten en we zingen en we lachen allemaal
Want daar achter de hoge bergen ligt het land
Van Maas en Waal

Het Land van Maas en Waal op Wikipedia
Rivierenland steeltJe hart
De Tuinen van Appeltern
Staatsbosbeheer over Land van Maas en Waal
Solexverhuur De Betuwe
De actualiteit in West Maas en Waal
Wandelen met de ezel in het Land van Maas en Waal

Dreumelse Waard werkt samen met:
Origine
Schateiland
Base-tci
People plus