In de Dreumelse Waard!

_DSC2440

Het nieuwe jaar 2023!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we kijken er naar uit om weer veel gasten te begroeten dit jaar. We zijn ook weer open. Wel proberen we de verwarming een tandje lager te zetten en vragen gasten ook om ons te helpen de energierekening zo laag mogelijk te houden. Maar je hoeft niet in de kou te zitten hoor. We hebben hierom ook de prijzen iets verhoogd, dat kon niet anders. Je kunt lekker genieten van een wandeling ook in dit jaargetijde, een warme maaltijd en daarna de hottub in dat is echt ontspannen in onze B&B.

De B&B is in een apart gebouw.  Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet en je hebt een ruime huiskamer die je deelt. Dus wil je er even tussenuit dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een hottub, die buiten staat, dat is lekker relaxen. Als je hier gebruik van wil maken reserveer de hottub dan tijdens het boeken want de tub heeft een paar uur stooktijd nodig! Deze is alleen voor jou en wordt voor gebruik altijd grondig schoongemaakt.

Ontbijt wordt geserveerd in de gezamenlijke huiskamer. Koffie en thee mag je zelf pakken. Drankjes staan in de zelfbedieningskoelkast en er is een magnetron om iets op te warmen. Ik kook ook graag voor mijn gasten en maak gebruik van verse producten uit het seizoen.  Er zijn ook een aantal restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten! 

Wil je graag met je gezin komen of met een vriendengroepje dan ben je ook van harte welkom. Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen en 2 badkamers. Je hebt dan de hele B&B voor jezelf. Stuur een mailtje als je meer hierover wilt weten.

De “Tuinkamer”  ligt achter in onze tuin en heeft alle voorzieningen (badkamer met toilet en douche). Je hebt ook een eigen terras. Ontbijten kan in de huiskamer en op verzoek ook in de Tuinkamer. Deze is open van 1 april 2023 tot en met 1 oktober 2023. Dus niet in de winter.

NIEUW; met je zussen, vriendinnen of vrienden groep verblijven. Dan kun je overnachten, lekker eten, relaxen in de hottub en een bloemenworkshop doen. Kortom een echt verwen weekeind.

Ook voor vergaderen kun je bij ons terecht. Je huurt dan het theehuis voor een dag of dagdeel. Koffie/thee met wat lekkers om te starten. Een lunch kan ook worden verzorgd. En er is ook een flapover en beamer. Een vergaderdag in een groene oase.

Prachtige locatie voor vergaderen, teambuilding en bezinningsdagen.

Hartelijke Groet, Chris Jongeneel

Onder de groene hemel in de blauwe zon
Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton
Daar trekt over de heuvels en door het grote bos
De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch
En we praten en we zingen en we lachen allemaal
Want daar achter de hoge bergen ligt het land
Van Maas en Waal

Het Land van Maas en Waal op Wikipedia
Rivierenland steeltJe hart
De Tuinen van Appeltern
Staatsbosbeheer over Land van Maas en Waal
Solexverhuur De Betuwe
De actualiteit in West Maas en Waal
Wandelen met de ezel in het Land van Maas en Waal

Dreumelse Waard werkt samen met:
Origine
Schateiland
Base-tci
People plus

11 gedachtes over “In de Dreumelse Waard!”

 1. Wij hebben in november met 7 vriendinnen een weekend in de Dreumelse Waard vertoefd! Het was echt heerlijk! We hadden een warme hottub met vuurkorf, tapas en bubbels onder de sterrenhemel. Er zijn echt heerlijke bedden, fijn sanitair en een gezellige woonkamer. Het ontbijt is uitgebreid en lekker vers. En bovenal is Chris is een geweldige gastvrouw. Ze is er als je nodig bent (ook nog met een onverwachte zelfgebakken cake:-) en weet zich ook heel discreet terug te trekken. Een van onze vriendinnen was haar jasje in een restaurant in Den Bosch vergeten. Die wordt door een familie lid dezelfde week nog opgehaald en keurig thuis bezorgd! Top! Dank Chris & Marcel het was heerlijk!

 2. Wat een heerlijk verblijf hadden we bij jullie , prachtige locatie , goede sfeer , warm welkom , fijne gastvrouw , lekker bed , smakelijk ontbijt , onverwacht borrelhapje ( hoe attent !) echt een aanrader!

 3. Aanleiding om in de Dreumelse Waard te overnachten was de bruiloft van onze schoonzus en zwager. Wat een aangename verrasing en wat een goede keuze van het bruidspaar om ook in deze steengoed verzorgde B&B met alle gasten te genieten van de fantastische smakelijke gezonde en versbereide lunch!
  Het familiefeest was warm en liefdevol, en daar heeft Chris, de eigenaresse, ook aan bijgedragen met haar hulptroepen! Sfeervol ingericht en met uitstekende zorg voor totale hygiëne van het sanitair, de kamers, de woonkamer, de keuken. Heerlijke bedden en wat een rust.
  Verborgen parel, ik kan het je zeker aanraden!
  Alle goeds Chris, veel plezier met je fijne B&B.

 4. Heerlijk weekend gehad bij de Dreumelse Waard. De tuinkamer is super schattig en heeft alles wat je nodig hebt op vakantie. De omgeving is prachtig en Chris weet, ook met alle corona sluitingen, toch tips te geven voor leuke dingen om te doen/zien in de omgeving. Het kunnen lenen van fietsen, een avondje hottub en het heerlijke eten maken het weekend echt af. Ook als de restaurants weer open zijn raad ik zeker aan om minimaal een avond bij de Dreumelse Waard te eten, Chris kan heerlijk koken!

 5. We hebben 4 dagen gelogeerd in de tuinkamer bij de B&B Dreumelsewaard van Chris en er ontzettend van genoten. Alle rust achter in de tuin en heerlijk kunnen zitten. Op een avond ook gebruik gemaakt van de hottub, heerlijk relaxed en mooi.
  Ontbijt goed verzorgd, veelzijdig en voldoende. We hebben ook 2x ‘s avonds heerlijk gegeten, Chris kan heel goed koken. Chris is erg gastvrij en behulpzaam in het geven van tips over wat je kan doen in de buurt. In die dagen lekker gefietst en rondgereden over de dijken. Mooi gebied tussen de Maas en de Waal. We komen graag nog een keer terug.
  Dankjewel Chris en Marcel,

  Groet Marga en Ruud

  1. Hoi Marga en Ruud, het was leuk jullie hier te ontmoeten. Na jaren als collega’s samen te hebben gewerkt vond ik het super om te laten zien dat mijn droom is uitgekomen met de B&B. Dank voor jullie fijne reactie. groeten Chris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *