In de Dreumelse Waard!

_DSC2440

update, 27 november 2021

Daar gaan we weer! Nieuwe richtlijnen om corona onder de knie te krijgen. Maar we blijven positief. Bij ons kun je ook nu goed verblijven en we nemen de maatregelen serieus. Omdat we een kleine B&B zijn (nu 2 kamers open) heb je genoeg eigen ruimte.

Onze B&B is in een apart gebouw.  Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet en je hebt een ruime huiskamer die je deelt. Hier heeft iedereen een eigen tafel waar ook het ontbijt aan wordt geserveerd. Dus wil je er even tussenuit, dan kan dat bij ons op een veilige manier. We hebben een hottub waarin je echt kunt ontspannen. Als je hier gebruik van wil maken reserveer de hottub dan tijdens het boeken want de tub heeft een paar uur stooktijd nodig! Deze is alleen voor jou en wordt voor gebruik altijd grondig schoongemaakt.

Ontbijt maken we veilig klaar en zetten we op de afgesproken tijd in de huiskamer klaar. Koffie en thee mag je zelf pakken. Drankjes staan in de zelfbedieningskoelkast en er is een magnetron om iets op te warmen. Ik kook ook graag voor mijn gasten (op dit moment ook volgens ‘afhaalidee’) en maak gebruik van verse producten uit het seizoen.  Er zijn ook een aantal restaurants in de buurt en die zijn open (op dit moment tot 17.00, daarna afhalen).  

Wil je graag met je gezin komen of met een vriendengroepje dan ben je ook van harte welkom. Er zijn drie slaapkamers voor 6 personen en 2 badkamers. Je hebt dan de hele B&B voor jezelf. Stuur een mailtje als je meer hierover wilt weten.

De “Tuinkamer” is vanaf 1-10 gesloten en weer boekbaar vanaf 1-4-2022! Deze ligt achter in onze tuin en heeft alle voorzieningen (badkamer met toilet en douche). Je hebt ook een eigen terras. Ontbijten kan in het theehuis en op verzoek ook in de Tuinkamer.

We maken samen goede afspraken. Zo hopen we onze gasten toch een fijn verblijf aan te kunnen bieden in deze rare tijden.

Het terras zal alleen nog open zijn voor groepen op afspraak. Dat blijft ook in de toekomst zo. Dus voor een lunch, High Tea, of koffie met appeltaart kun je bij ons terecht.

——–

B&B en Theehuis Dreumelse Waard ligt in het Land van Maas en Waal, vlak achter de Waaldijk, in een mooi groen buitengebied. Onthaasten is hier het motto. Je kunt er fantastisch wandelen en fietsen. Struinen door de uiterwaarden langs de Waal of een rondrit over Maasdijk en Waaldijk. In het weekend is het theehuis geopend en de B&B is het hele jaar door te boeken.

Prachtige locatie voor vergaderen, teambuilding en bezinningsdagen.

Hartelijke Groet, Chris Jongeneel

IMG_0856

Onder de groene hemel in de blauwe zon
Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton
Daar trekt over de heuvels en door het grote bos
De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch
En we praten en we zingen en we lachen allemaal
Want daar achter de hoge bergen ligt het land
Van Maas en Waal

Het Land van Maas en Waal op Wikipedia
Rivierenland steeltJe hart
De Tuinen van Appeltern
Staatsbosbeheer over Land van Maas en Waal
Solexverhuur De Betuwe
De actualiteit in West Maas en Waal
Wandelen met de ezel in het Land van Maas en Waal

Dreumelse Waard werkt samen met:
Origine
Schateiland
Base-tci
People plus

9 gedachtes over “In de Dreumelse Waard!”

  1. Wij hebben in november met 7 vriendinnen een weekend in de Dreumelse Waard vertoefd! Het was echt heerlijk! We hadden een warme hottub met vuurkorf, tapas en bubbels onder de sterrenhemel. Er zijn echt heerlijke bedden, fijn sanitair en een gezellige woonkamer. Het ontbijt is uitgebreid en lekker vers. En bovenal is Chris is een geweldige gastvrouw. Ze is er als je nodig bent (ook nog met een onverwachte zelfgebakken cake:-) en weet zich ook heel discreet terug te trekken. Een van onze vriendinnen was haar jasje in een restaurant in Den Bosch vergeten. Die wordt door een familie lid dezelfde week nog opgehaald en keurig thuis bezorgd! Top! Dank Chris & Marcel het was heerlijk!

  2. Wat een heerlijk verblijf hadden we bij jullie , prachtige locatie , goede sfeer , warm welkom , fijne gastvrouw , lekker bed , smakelijk ontbijt , onverwacht borrelhapje ( hoe attent !) echt een aanrader!

  3. Aanleiding om in de Dreumelse Waard te overnachten was de bruiloft van onze schoonzus en zwager. Wat een aangename verrasing en wat een goede keuze van het bruidspaar om ook in deze steengoed verzorgde B&B met alle gasten te genieten van de fantastische smakelijke gezonde en versbereide lunch!
    Het familiefeest was warm en liefdevol, en daar heeft Chris, de eigenaresse, ook aan bijgedragen met haar hulptroepen! Sfeervol ingericht en met uitstekende zorg voor totale hygiëne van het sanitair, de kamers, de woonkamer, de keuken. Heerlijke bedden en wat een rust.
    Verborgen parel, ik kan het je zeker aanraden!
    Alle goeds Chris, veel plezier met je fijne B&B.

  4. Heerlijk weekend gehad bij de Dreumelse Waard. De tuinkamer is super schattig en heeft alles wat je nodig hebt op vakantie. De omgeving is prachtig en Chris weet, ook met alle corona sluitingen, toch tips te geven voor leuke dingen om te doen/zien in de omgeving. Het kunnen lenen van fietsen, een avondje hottub en het heerlijke eten maken het weekend echt af. Ook als de restaurants weer open zijn raad ik zeker aan om minimaal een avond bij de Dreumelse Waard te eten, Chris kan heerlijk koken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *