In de Dreumelse Waard!

_DSC2440

B&B en Theehuis Dreumelse Waard ligt in het Land van Maas en Waal, vlak achter de Waaldijk, in een mooi groen buitengebied. Onthaasten is hier het motto. Je kunt er fantastisch wandelen en fietsen. Struinen door de uiterwaarden langs de Waal of een rondrit over Maasdijk en Waaldijk. In het weekend is het theehuis geopend en de B&B is het hele jaar door te boeken.

Prachtige locatie voor vergaderen, teambuilding en bezinningsdagen.

Hartelijke Groet, Chris Jongeneel

IMG_0856

Onder de groene hemel in de blauwe zon
Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton
Daar trekt over de heuvels en door het grote bos
De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch
En we praten en we zingen en we lachen allemaal
Want daar achter de hoge bergen ligt het land
Van Maas en Waal

Het Land van Maas en Waal op Wikipedia
Rivierenland steeltJe hart
De Tuinen van Appeltern
Staatsbosbeheer over Land van Maas en Waal
Op een Solex over de dijken met Warempel 
of met Solexverhuur De Betuwe
De actualiteit in West Maas en Waal
Ruimte voor de rivier
Wandelen met de ezel in het Land van Maas en Waal

 

Dreumelse Waard werkt samen met:
Origine
Schateiland
Base-tci
People plus

7 gedachten over “In de Dreumelse Waard!”

  1. Wij hebben in november met 7 vriendinnen een weekend in de Dreumelse Waard vertoefd! Het was echt heerlijk! We hadden een warme hottub met vuurkorf, tapas en bubbels onder de sterrenhemel. Er zijn echt heerlijke bedden, fijn sanitair en een gezellige woonkamer. Het ontbijt is uitgebreid en lekker vers. En bovenal is Chris is een geweldige gastvrouw. Ze is er als je nodig bent (ook nog met een onverwachte zelfgebakken cake:-) en weet zich ook heel discreet terug te trekken. Een van onze vriendinnen was haar jasje in een restaurant in Den Bosch vergeten. Die wordt door een familie lid dezelfde week nog opgehaald en keurig thuis bezorgd! Top! Dank Chris & Marcel het was heerlijk!

  2. Wat een heerlijk verblijf hadden we bij jullie , prachtige locatie , goede sfeer , warm welkom , fijne gastvrouw , lekker bed , smakelijk ontbijt , onverwacht borrelhapje ( hoe attent !) echt een aanrader!

  3. Aanleiding om in de Dreumelse Waard te overnachten was de bruiloft van onze schoonzus en zwager. Wat een aangename verrasing en wat een goede keuze van het bruidspaar om ook in deze steengoed verzorgde B&B met alle gasten te genieten van de fantastische smakelijke gezonde en versbereide lunch!
    Het familiefeest was warm en liefdevol, en daar heeft Chris, de eigenaresse, ook aan bijgedragen met haar hulptroepen! Sfeervol ingericht en met uitstekende zorg voor totale hygi├źne van het sanitair, de kamers, de woonkamer, de keuken. Heerlijke bedden en wat een rust.
    Verborgen parel, ik kan het je zeker aanraden!
    Alle goeds Chris, veel plezier met je fijne B&B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *